4. 3. 2013

Cetelem pôžička

Cetelem pôžička patrí k najobľúbenejším nebankovým pôžičkám na Slovensku. Jej poskytovateľom je spoločnosť Cetelem Slovensko a.s., ktorá patrí u nás doma, ale aj v zahraničí k tomu najlepšiemu. Pýtate sa, že čo by Vás mohlo o tom presvedčiť? Cetelem drží prvenstvo v počte poskytnutých spotrebiteľských úverov a takáto méta by sa nepodarila dosiahnuť firme, ktorá nie je špecialistom vo svojom obore, no nie? Cetelem Slovensko a.s. Disponuje širokou škálou svojho portfólia, ale najznámejšia je pre svoje spotrebiteľské úvery. Z nich sú najpopulárnejšie nasledovné (Cetelem pôžičky typy):
  • pôžička na rekonštrukciu a bývanie
  • pôžička na auto
  • pôžička na čokoľvek
  • pôžička na splatenie úverov

Tieto úvery si ľudia vyberajú najčastejšie. Ich veľkou a nespornou výhodou je to, že podmienky oproti bankám, alebo konkurencii sú zredukované a nie sú tak náročné na splnenie, preto ich môže získať prakticky ktokoľvek. Najviac žiadostí prichádza na Cetelem pôžičku na čokoľvek. Ľudia si dnes chcú požičiavať peniaze bez zbytočných prieťahov, papierovačiek a už vôbec netúžia dokladovať účel pôžičky, lebo nie vždy ide o nejaký zmysluplný cieľ ako napríklad zariadenie bytu, alebo štúdium v zahraničí. V Cetelem si môžete požičať od 2000 EUR až po 34 000 EUR. Dobu splácania je možné si nadstaviť minimálne na 6 mesiacov a maximálne na 120 mesiacov, čiže až 10 rokov. To znamená, že ak si nechcete zaťažiť mesačný rozpočet príliš vysokou splátkou, jednoducho si dobu splácania nastavíte na viac mesiacov a ak by ste mali niektoré mesiace vyšší príjem, nič neplatíte za splátku navyše a dokonca neplatíte žiadne poplatky za predčasné splatenie pôžičky. Takže Vás Cetelem neobmedzuje v tom, dokedy budete viazaní. Splatenie úveru je jednoducho na Vás. Ak by ste mali záujem o pôžičku bez ručiteľa, aj to sa dá vybaviť. Avšak len do obmedzenej sumy. Keď hovoríme obmedzenej, máme na mysli tento výraz v úvodzovkách. Bez ručiteľa Vám v Cetelem požičajú až do Výšky 25 000 EUR.

Veľkým pozitívom je, že pri žiadosti o Cetelem pôžičku nemusíte absolútne nikam chodiť. Spoločnosť Cetelem patrila k priekopníkom v oblasti online pôžičiek a tak jednoducho stačí vyplniť online formulár a potom sa už do pár hodín dozviete, či máte na úver nárok, alebo nie. Ak Vám úver schvália, potom už len podpíšete zmluvu a peniaze Vám hneď odošlú. Poplatky za vybavenie a správu úveru sú nulové. Povedali by ste si, že to je snáď samozrejmosť, ale verte nám, v úverovom svete to až taká samozrejmosť nie je.

Keď Vás zaujíma, čo za podmienky musíte splniť, aby ste mali nárok na úver v spoločnosti Cetelem, môžeme Vás upokojiť, nie je ich až tak veľa a sú celkom ľahko splniteľné. V každom prípade ale asi sklameme nezamestnaných ľudí, alebo žiadateľov o pôžičku bez akéhokoľvek príjmu. Na získanie Cetelem pôžičky totiž musíte:
  • mať trvalý a stály príjem
  • tento príjem zdaňovať na Slovensku
  • byť vo veku od 18 – 62 rokov
  • byť fyzická osoba
  • byť občan Slovenskej republiky a mať trvalý pobyt na území Slovenskej republiky

Kľúčové slová: cetelem pôžička pre dôchodcov, cetelem pôžička skúsenosti, cetelem pôžička na auto, cetelem pôžička online, cetelem pôžička pre nezamestnaných, cetelem pôžička bez dokladovania príjmu, cetelem pôžička na čokoľvek

Obľúbené príspevky