1. 3. 2013

Cetelem Slovensko a.s.


Cetelem Slovensko a.s. je populárna a všeobecne obľúbená nebanková finančná spoločnosť, ktorá ma množstvo pobočiek po celej Európe. Cetelem je členom BNP Pariba, ktorú medzinárodná ratingová agentúra Standard & Poor’s Ratings Services ohodnotila, že patrí medzi prvých šesť najväčších a najsilnejších bánk na svete. Nemalo by preto byť pre nikoho prekvapením, že vďaka tomu sa radí medzi európske jednotky v počte poskytnutých úverov.

Bol to práve Cetelem, ktorý ako prvá spoločnosť začala myslieť progresívne a prišla s niečím novým v úverovom svete – zaviedla online žiadosť cez internet. Kedysi to bolo niečo nepredstaviteľné, dnes je to už bežnou realitou. Vďaka tomu si klienti nielen môžu požiadať o úver prostredníctvom online formuláru, čo predstavuje veľký komfort, ale kvôli tomuto inteligentnému systému sa takmer okamžite dozvedia, či pôžičku získali, alebo nie. Netreba tak čakať niekoľko dní na to, aby ste zistili, či s úverom môžete rátať.
Zdroj: cetelem.sk
U nás Cetelem Slovensko a.s. patrí k najznámejším nebankovkám. Možno práve pre jej známe meno a dlhoročné pôsobenie sa jej podaril skvelý úspech – od roku 2000, kedy svojim klientom poskytla viac ako 1 000 000 spotrebných úverov. Toto číslo jasne hovorí o tom, že Cetelem je súčasťou elity, čo sa týka úverových produktov. Nebankové pôžičky od Cetelem sú známe tým, že ich vybavíte veľmi rýchlo – čo má na svedomí online žiadosť a keďže nemusíte dlho čakať na schválenie, získali si obľubu medzi všetkými typmi žiadateľov o pôžičku.
Zdroj: portal-pozicky.sk

Aj keď hlavnou náplňou Cetelem je poskytovanie spotrebiteľských úverov, jej portfólio je pomerne široké. Každopádne ponuka spoločnosti Cetelem je rozdelená do troch hlavných skupín a to sú: nákupy na splátky, kreditné karty a osobné pôžičky. Z pôžičiek ľudia veľmi často žiadajú o úvery na auto, populárne sú aj pôžičky na rekonštrukciu a bývanie, pôžičky na čokoľvek a podobne...

Cetelem poštová adresa
CETELEM SLOVENSKO a.s.
Panenská 7
812 36 Bratislava 1

Klientsky servis (telefónne číslo a mailová adresa)
0850 11 12 12
klientskyservis@cetelem.sk
Pondelok - Piatok:
8:00 – 18:00

Oznam pre súčasných, aj potencionálnych klientov: Pobočka Cetelem v Žiline bude od 17.09.2012 na ulici Kuzmányho 20 pre verejnosť zatvorená. Všetky otázky sa budú riešiť cez klientský servis.

Vaše skúsenosti so spoločnosťou Cetelem môžete pridávať do komentárov, veľmi tak pomôžete všetkým, ktorí si plánujú požičať od tejto firmy.

Kľúčové slová: firma cetelem, cetelem skúsenosti, cetelem klientská zóna, cetelem na splátky, cetelem pôžička, cetelem žilina

Obľúbené príspevky