2. 12. 2011

Nebankové pôžičky

Nebankové pôžičky sa tešia v tejto dobe veľkej obľube. Mnoho ľudí vo finančnej núdzi siahne po tomto riešení, keď potrebujú rýchle peniaze na ruku. Jej výhody sú nesporné. Vybavenie je veľmi jednoduché a rýchle, často za pár minút prostredníctvom internetu či telefónu. Nikam nemusíte chodiť, nič zložito vybavovať a nečakajú Vás hodiny papierovania. Nemusíte si zakladať žiadny účet a teda ani platiť poplatky za jeho vedenie. Nikde od Vás nebudú chcieť vedieť účel úveru ani ručiteľa. Tieto nebankové inštitúcie ponúkajú aj pôžičky bez registra, čo je výhodné práve pre tých, ktorí už nejaký záznam v registri dlžníkov majú. Ponúkajú tiež pôžičku bez dokazovania príjmu.

Všetky tieto výhody sú vykúpené vyššou úrokovou sadzbou alebo poplatkom za požičanú sumu. Nebankové inštitúcie Vám nepožičajú vysoké sumy. Za omeškanie splátok Vás neminú vyššie pokuty.

Tieto nebankové pôžičky sú pomocou vo chvíli, kedy nutne potrebujete malú čiastku, nechce sa Vám chodiť do banky a viete, že po výplate túto sumu môžete pohodlne splatiť. Sú tiež alternatívou pre tých, ktorým banka nechce peniaze požičať kvôli ich kreditnej histórii.

výhody

     * Rýchle, jednoduché a diskrétne vybavenie
     * Uzavretie z pohodlia domova
     * Obvykle bez potvrdenia o príjme, bez nahliadnutia do registra dlžníkov
     * flexibilnosť

nevýhody

     * Nižšia požičaná suma
     * Vyššie úročenie
     * Pokuty za omeškanie splátky
TOPlist TOPlist

Obľúbené príspevky